Kedves Vendégeink!Házhoz szállításunk központi vezetékes telefonszáma átmenetileg nem elérhető.
Kérjük a +36 20 390 1325 telefonszámon keressék diszpécser kollégákat.

Megértésüket köszönjük!

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink
éttermenként

További szolgáltatásaink

Étel-ital teljes kiszállás bármilyen külső helyszínre

Eseményt szervezel, vagy csak éppen nincs kedved főzni? Az étel miatt nem kell aggódnod! Mi megoldjuk!

Hívj minket! Szuper válogatás ételeinkből, italainkból és kedvenc desszertjeidből! Akár egyedi ötleteidet is megvalósítjuk kedvenc Wasabi fogásaiddal. Hívj minket és mi odarepítjük neked az autentikus Japánt!

Party

Partyt szervezel? Az étel részét nyugodtan bízd ránk! Ázsia legfenségesebb ízeit repítjük el rendezvényedre. Nincs más dolgod, csak válogasd ki, amit szeretnél, a többit mi megoldjuk! Akár egyedi ötletek kivitelezését, szolgáltatásokat is vállalunk!

Céges rendezvények

Következő vállalati rendezvényéhez válassza a Wasabit! Biztos lehet benne, hogy az esemény méretétől függetlenül csapatunk a legapróbb részletekig összehangolja az élményt! Személyzetünk azért van, hogy a céges esemény csodálatos emlékként maradjon meg mindenkinek - a menütől, a kiszolgáláson át az igazi autentikus Wasabi élményekig!

Csapatépítés

Tartsa céges csapatépítő tréningjét nálunk! A Wasabinál a kényelmes, családias légkörű helyszín, a kiváló ételek és italok, valamint a profi személyzet gondoskodik arról, hogy az esemény zökkenőmentes és felejthetetlen legyen!

Különterem

Éttermeinkben különterem áll vendégeink rendelkezésére, ahol zavartalanul élvezhetik privát összejövetelüket. Legyen az akár családi, baráti, vagy céges esemény, nálunk remek ételek és italok társaságában tölthetitek el az időt!

Szolgáltatásaink


Kosaram

A kosarad üres.