Kedves Vendégeink!Házhoz szállításunk központi vezetékes telefonszáma átmenetileg nem elérhető.
Kérjük a +36 20 390 1325 telefonszámon keressék diszpécser kollégákat.

Megértésüket köszönjük!

Akciók

Kedvezményeinkhez kapcsolódó általános információk

Vendégünk vagy egy vacsorára éttermeinkben.

50% vagy akár 100% kedvezményt adunk a korlátlan menüd árából, ha nálunk ünnepeled a névnapodat vagy a születésnapodat. A kedvezményeket csak WASABI CLUB CARD regisztrációval (akár a helyszínen is megtehető), fenykepes igazolványod bemutatásával veheted igenybe születés-, illetve névnapod előtt vagy után maximum 6 nappal.

Kizárólag regisztrált (egyszerű és segítünk ha szükséges!), érvényes Wasabi Club kártyával rendelkező vendégeinknek.

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. Személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Születésnapodon tudod felhasználni, valamint előtte és utáni 6.napig foglalható.

Hogyan számolj? Ha a születésnapod után használod fel a kedvezményt …ez lesz az origo…Ha hétfőn van a születésnapod- kedd az első nap-szerda a 2.,csütörtök a 3.,péntek a 4.,szombat az 5. és vasárnapig a 6. nap eddig tudod felhasználni a születésnapi kedvezményt- Ha előtte használod fel -előtte keddig tudod igénybevenni.

Más kedvezmény ez alkalommal nem vehető igénybe. A korlátlan ételfogyasztás idejét az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk. A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget.

Születésnap esetén a Szépvölgyi úti Wasabiban vagy a debreceni Wasabiban 1 születésnapos + 1 fő esetén 50%, 1 születésnapos + 3 fő esetén 100% kedvezményt adunk a születésnaposnak a korlátlan running sushi menü árából. A +1 és + 3 főbe gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes,ha a +1 fő vagy a +3 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt. Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.

Névnapi kedvezmény

Kizárólag beregisztrált, érvényes Wasabi Club kártyával rendelkező vendégeinknek.

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. A személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Más kedvezmény ez alkalommal nem érvényesíthető. A korlátlan ételfogyasztás idejét az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk.

A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is,hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget.

A névnapi kedvezmény a Mom Park Wasabiban vagy a debreceni Wasabiban 1 névnapos+1 fő esetén 50% kedvezményt adunk a névnaposnak a korlátlan running sushi menü árából. A +1 és + 3 főbe gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes,ha a +1 fő vagy a +3 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.

40.000 Ft feletti házhoz szállítás esetén megajándékozunk egy 6.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal, amelyet éttermeinkben és házhozszállításnál egyaránt felhasználhatsz! A kártyán lévő összeg az ajándékutalvány borítójában van feltűntetve annak lejárati idejével együtt. Az ajándékutalvány 3 hónapig érvényes. Az összeg a lejárati időn belül tetszés szerint felhasználható a Wasabi Éttermekben, valamint Wasabi Házhoz szállítás esetén a weboldalon leadott rendelések esetében. Az ajándékutalvány felhasználásához regisztráció nem szükséges.

10.000 Ft feletti rendelés esetén egy desszertet adunk ajándékba!

1+1 akció
A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk akcióinkat. Termékeink a készlet erejéig elérhetőek.

Kosaram

A kosarad üres.