Kedves Vendégeink!MOM Parki éttermünk 2024.06.30.-07.15 között felújítás miatt zárva tart. A zárva tartás miatt a fel nem használt névnapi kedvezményüket július végéig tudják felhasználni. Sok szeretettel várjuk Önötöket a Szépvölgyi úti, Podmaniczky utcai vagy debreceni étterünkben!

Köszönettel:
Wasabi Étterem

Dear Guests!MOM Park restaurant is closed between 30.06.-15.07.2024 due to renovation. Due to the closure, they can use their unused name day discount until the end of July. We look forward to seeing you at our restaurant on Szépvölgyi road, Podmaniczky streety or in Debrecen!

Thank you!
Wasabi Restaurant

GYIK

GYIK

A kétszintes running sushi szalagról való étkezés foglaltatik benne. Az időkeret nélküliséget az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk.

A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget.

Születésnapi kedvezmény

Kizárólag regisztrált (egyszerű és segítünk ha szükséges!), érvényes Wasabi Club kártyával rendelkező vendégeinknek. Ezt akár az étteremben is elvégezheti!

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. Személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Születésnapodon tudod felhasználni, valamint előtte és utáni 6.napig foglalható.

Hogyan számolj? Ha a születésnapod után használod fel a kedvezményt …ez lesz az origo…Ha hétfőn van a születésnapod- kedd az első nap-szerda a 2.,csütörtök a 3.,péntek a 4.,szombat az 5. és vasárnapig a 6. nap eddig tudod felhasználni a születésnapi kedvezményt- Ha előtte használod fel -előtte keddig tudod igénybevenni.

Más kedvezmény ez alkalommal nem vehető igénybe. A korlátlan ételfogyasztás idejét az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk. A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget.

Születésnap esetén a Szépvölgyi úti Wasabiban vagy a debreceni Wasabiban 1 születésnapos + 1 fő esetén 50%, 1 születésnapos + 3 fő esetén 100% kedvezményt adunk a születésnaposnak a korlátlan running sushi menü árából. A +1 és + 3 főbe gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes,ha a +1 fő vagy a +3 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt. Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.

Névnapi kedvezmény

Kizárólag beregisztrált, érvényes Wasabi Club kártyával rendelkező vendégeinknek. Ezt akár az étteremben is megteheti!

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. A személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Más kedvezmény ez alkalommal nem érvényesíthető. A korlátlan ételfogyasztás idejét az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk.

A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is,hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget.

A névnapi kedvezmény a Mom Park Wasabiban vagy a debreceni Wasabiban 1 névnapos+1 fő esetén 50% kedvezményt adunk a névnaposnak a korlátlan running sushi menü árából. A +1 és + 3 főbe gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes,ha a +1 fő vagy a +3 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.

Megrendelésedre vonatkozóan (amennyiben igényt tartasz rá) áfás számlát küldünk, de fontos, hogy ezt a rendelés legelején jelezd a diszpécser kollégáinknak. Az áfás adatokhoz szükséges megadnod a cég nevét, vagy magánszemély nevét, illetve a címet és ahhoz tartozó irányító számot, valamint az adószámot is. Sajnos- e feltételek hiányában nem tudjuk kiküldeni a rendelésedről szóló áfás számlát.

Utólag már nem áll módunkban áfás számlát kiállítani, ezért mindenképpen a rendelés leadása előtt jelezd!

Kuzama Trade Kft.

Székhely: 1065. Bp, Podmaniczky utca 21.
Tel: 06-1-610-44-77
06-1-610-40-70
06-20-390-13-25
rendeles@wasabi.hu
Adószám: 26576750-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-333041

Tokomu Trade Kft.

Székhely: 1124 Bp, Németvölgyi út 91.
Tel: 06-1-610-44-77
06-1-610-40-70
06-20-390-13-25
rendeles@wasabi.hu
Adószám: 26586182-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-333581

“ZEBRA ÜZLETHÁZ” Szolgáltató Kft.

Székhely: 1095 Bp, Mester u. 28. 1/5
Tel: 06-52-535-346
rendelesdebrecen@wasabi.hu
Adószám: 25058983-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-197335

Nagano Trade Kft.

Székhely: 1037 Bp. Szépvölgyi út 15.
Tel: 06-1-430-10-56
rendeles@wasabi.hu
Adószám: 26664189-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-337983

BAG-AGE KFT

Székhely: 1160 Budapest, Csömöri út 190.
Tel: 06-70-941-52-11
happyfoodmani@gmail.com
Adószám: 13398835-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-733239

A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 1. sz. melléklete rendelkezik a magánszemélyek adómentes bevételeiről, e melléklet 8.17. pontja pedig a meleg- ill. készétel vásárlására jogosító utalványról. A törvény értelmében az utalványt a munkáltató adhatja munkavállalójának, tehát csak és kizárólag a magánszemély vásárolhat vele saját céljára. Ebből következően sem a saját nevére (egyéni vállalkozó), sem más nevére (cég, egyéb vállalkozás) nem kérhet számlát, mivel az utalvány nem készpénz, hanem adómentes juttatás a munkavállalónak a munkáltatójától. Ellenkező esetben ugyanis az utalvány értéke újra elszámolásra kerülne "költségként" annál a cégnél, akinek a nevére az utalvánnyal történő "fizetéskor" a számlát kérik.

A regisztráció ahhoz szükséges, hogy a megrendelt ételeket pontosan és zökkenőmentesen kiszállítsák Hozzád. Az adataidat telefonos rendelés esetén is szükséges megadnod. Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára ki nem adjuk!

Rendelésedet 10: 00- 22: 30 között adhatod le. A kiszállítani kívánt ételeket időzíteni is tudjuk, tehát ha pl. 12: 00 órára időzítetted a kiszállítást kollégánk a megadott időponthoz képest +/- 5-10 perces eltéréssel érkezhet. Ha a rendelést azonnali kiszállításra kéred, a vállalt szállítási idő körülbelül 60-90 perc, de ez változhat forgalomtól, távolságtól valamint időjárási viszontagságoktól is.

Különleges kívánságaidat a rendelés leadás végén, a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni.

A rendelés leadásától számítva maximum 15 percen belül tudod lemondani a rendelésed. Ez után már nem áll módunkban törölni, hiszen a rendelésed már készítik.

Amennyiben a rendelés leadásától számított 15 percen belül jelzed, hogy változtatni szeretnél a rendeléseden, van rá mód. Ez idő eltelte után már nem áll módunkban módosítani, hiszen a rendelésed már készítik. Amennyiben a rendeléseden módosítasz a szállítási idő is, kitolódhat, hiszen más ételeket készítünk el számodra.

Kérjük a kiírt kiszállítási időt 5-10 perc erejéig, kezeld rugalmasan! Tapasztalatból mondjuk, hogy rossz időjárási viszonyok esetén a késés a forgalom miatt természetes, sajnos előfordulhat hogy nagy forgalom esetén futár kollégáink nehezebben haladnak. Ennek mértéke 10-20 perc is lehet. Ennél erősebb késés esetén diszpécser kollégáink tájékoztatnak az esetleges késésről. Ettől függetlenül, ha ügyfélszolgálatunkat megkeresed, rövid időn belül tájékoztatást kapsz, merre jár a rendelésed.

Reklamációval fordulj bizalommal a központi házhoz szállítás ügyfélszolgálatához. Ha az adott rendeléseddel van probléma, kérjük, azonnal jelezd felénk telefonon vagy e-mail-en keresztül, hogy mielőbb orvosolni lehessen a hibát. Kérjünk, hogy ha az étel minőségével adódott gond, a rendelést ne fogyaszd el, hiszen így nem áll módunkban kivizsgálni az ügyet.

Panaszom van, kihez fordulhatok?

06 1 610 40 70
06 20 390 13 25
rendeles@wasabi.hu

Előfordulhat, hogy rendelésed több külön csomagban érkezik, vagy esetleg egybe csomagolva. Ételeink estén a hideg és meleg ételeket elszeparáljuk, hogy ne érintkezzenek egymással. Pl a sushit ne melegítsük fel, vagy hogy a főételeket ne hűtsük le. Sushi rendelés esetén a tételenkénti (nem a bokszok szerinti) rendeléseket egy tálcára helyezzük. Ez alól, kivételt képez, ha előre jelzed, hogy miként legyen csomagolva. Kérjük, győződj meg arról, hogy blokkon szereplő tételek darabra és adagra is megvannak-e. Ha ezek után sem találod az adott tételt, jelezd a házhoz szállítás Központi vonalán.

10 000 forint feletti rendelés esetén ajándék desszertet küldünk, abban az esetben, ha a szállítási díj nélkül éri el a megadott összeget. A desszert nem választható, az étterem jelöli meg (az aktuális desszertről a házhoz szállítás Központi vonalán érdeklődhetsz). A desszert nem 10 000 forintonkénti rendelés esetén érkezik, hanem 10 000 forint feletti rendelés után adható.

15 000 forint feletti rendelés esetén KUMO sushi válogatást küldünk, abban az esetben, ha a szállítási díj nélkül éri el a megadott összeget. A KUMO sushi válogatás nem 15 000 forintonkénti rendelés esetén érkezik, hanem 15 000 forint feletti rendelés után adható.

40.000 forint feletti rendelés esetén 6000 forintértékű vouchert, abban az esetben, ha a szállítási díj nélkül éri el a megadott összeget. A voucher nem 40. 000 forintonkénti rendelés esetén érkezik, hanem 40. 000 forint feletti rendelés után adható.

A kupont abban az esetben tudod felhasználni, ha regisztrálsz oldalunkon. A rendelésed kiválasztása és a pontos cím megadása után szükséges kitölteni a kupon mezőt, a kedvezmény automatikusan levonódik a végösszegből. Kedvezmény összege nem vonatkozik voucherre, szállításdíjra és kedvezményes ételekre. A kupont kizárólag a https://www.wasabi.hu oldalon érvényesítheted.

A rendelt ételeiden módosíthatsz. Ha extra feltéteket szeretnél kérni meleg, illetve hideg ételeinkbe egyaránt van rá lehetőség, ezt felár ellenében teheted meg. Sushi boxainkban is tudsz cserélni, viszont csak egy- egy tételt fajtánként. Tehát, ha például, ha nem szereted az uborkás makit, kicserélheted bármilyen más ízű makira, ha drágábbat választat szintén felárral jár. Tehát nigirit nigirire, makit makira és így tovább. Kivételt képeznek a Bento boxok és a Health & Happiness tálak, illetve szezonális ételeink, ezekből a nem kívánt tételeket kihagyni tudjuk, ami nem kerül jóváírásra.

Rendelésed mellé szóját, pálcát küldünk a rendelésnek megfelelő mennyiségben. Ha esetleg valamelyik kiegészítőt kevesled, lehetőséged van plusz adagot/darabot rendelni. A mennyiségről a házhoz szállítás vonalán érdeklődhetsz.

Rendelésed véglegesítése előtt, kérlek minden esetben jelezd, hogy milyen címletű bankjeggyel szeretnél fizetni, hogy futár kollégánk fel tudjon készülni váltópénzzel.


Kosaram

A kosarad üres.