Kedves Vendégeink!Házhoz szállításunk központi vezetékes telefonszáma átmenetileg nem elérhető.
Kérjük a +36 20 390 1325 telefonszámon keressék diszpécser kollégákat.

Megértésüket köszönjük!

Rólunk

Autentikus távol-keleti ízek óriási választéka Budapesten. Mi tettük trendivé a sushit. Ha már próbáltad és szereted azért, ha még nem próbáltad azért gyere el hozzánk! Ha sushi, akkor Wasabi!

Ha sushi, akkor Wasabi!

Történetünk

A Wasabi történelme csaknem két évtizede, 2004. augusztusában kezdődött, amikor megnyitottuk első éttermünket a Szépvölgyi úton. Ezt követően alig 3 év alatt újabb 3 éttermet nyitottunk: Budapesten a Podmaniczky utcában és a MoM Parkban, valamint Debrecenben a Piac utcán.

A Távol-Kelet ízei

Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak együtt profi magyar szakácsokkal. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül, a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melyek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedien távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színkavalkádja, az illatok sokfélesége egészen a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a Távol-Kelet.
A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott kínálaton.

All you can eat

Éttermeinkben ez a fajta kulturált kulináris tobzódás nemcsak gasztronómiai élményt jelent, de garantáltan jól is laksz. A Wasabiban a korlátlan kóstolgatásnak szinte csak a fizika szabhat határt, hiszen tetszőleges sorrendben kóstolhatod meg az általunk kínált 140 féle ázsiai étel-remekeket. A futószalagon tradicionális, valamint fúziós ázsiai ételkülönlegességeket kínálunk a sushitól kezdve a wokban készült ételekig, melyek legfőbb jellemzője a gazdag és izgalmas ázsiai ízvilág.

Futószalagunk kétszintes: a felső -fűtött- szalagon a meleg ételek érkeznek, az alsó -hűtött- szalagon a hideg ételeket kínáljuk, melyekből fix áron fogyaszthat.

Meleg ételeink között az autentikus wokban készült ételek ugyanúgy megtalálhatók, mint a modern fúziós ételek, melyeket a tradicionális ázsiai konyha és a ma meghatározó modern ételtrendek ihlettek.

Hideg ételkínáltunk specialitása és büszkesége a tengernyi sushi: hideg és meleg, savanykás és édes, kicsi és nagyméretű…mintha csak Japánban járnánk egy sushi-bárban. Salátáink a thai és a japán konyha klasszikus ízeit varázsolják vendégeink asztalára, a friss tengeri halakat valódi távol-keleti öntetek savanykás, kissé csípős jellege teszi igazán ázsiaivá. A szalagon az édességeink remekül kiegészítik a tradicionális fogásokat; a pudingok, habok, levesek, a japán gasztronómia meghatározó elemei. Ezek legfőbb és markáns alkotóelemei a kókusz, a mangó, valamint a vörös bab.

Szeretnél többet megtudni rólunk?

Cikkek rólunk
Wasabi lexikon
Gyakran ismételt kérdések

Rólunk


Kosaram

A kosarad üres.