Kedves Vendégeink!MOM Parki éttermünk 2024.06.30.-07.15 között felújítás miatt zárva tart. A zárva tartás miatt a fel nem használt névnapi kedvezményüket július végéig tudják felhasználni. Sok szeretettel várjuk Önötöket a Szépvölgyi úti, Podmaniczky utcai vagy debreceni étterünkben!

Köszönettel:
Wasabi Étterem

Dear Guests!MOM Park restaurant is closed between 30.06.-15.07.2024 due to renovation. Due to the closure, they can use their unused name day discount until the end of July. We look forward to seeing you at our restaurant on Szépvölgyi road, Podmaniczky streety or in Debrecen!

Thank you!
Wasabi Restaurant

Rólunk

Autentikus távol-keleti ízek óriási választéka Budapesten. Mi tettük trendivé a sushit. Ha már próbáltad és szereted azért, ha még nem próbáltad azért gyere el hozzánk! Ha sushi, akkor Wasabi!

Ha sushi, akkor Wasabi!

Történetünk

A Wasabi történelme csaknem két évtizede, 2004. augusztusában kezdődött, amikor megnyitottuk első éttermünket a Szépvölgyi úton. Ezt követően alig 3 év alatt újabb 3 éttermet nyitottunk: Budapesten a Podmaniczky utcában és a MoM Parkban, valamint Debrecenben a Piac utcán.

A Távol-Kelet ízei

Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak együtt profi magyar szakácsokkal. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket. Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül, a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melyek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedien távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színkavalkádja, az illatok sokfélesége egészen a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.
A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a Távol-Kelet.
A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott kínálaton.

All you can eat

Éttermeinkben ez a fajta kulturált kulináris tobzódás nemcsak gasztronómiai élményt jelent, de garantáltan jól is laksz. A Wasabiban a korlátlan kóstolgatásnak szinte csak a fizika szabhat határt, hiszen tetszőleges sorrendben kóstolhatod meg az általunk kínált 140 féle ázsiai étel-remekeket. A futószalagon tradicionális, valamint fúziós ázsiai ételkülönlegességeket kínálunk a sushitól kezdve a wokban készült ételekig, melyek legfőbb jellemzője a gazdag és izgalmas ázsiai ízvilág.

Futószalagunk kétszintes: a felső -fűtött- szalagon a meleg ételek érkeznek, az alsó -hűtött- szalagon a hideg ételeket kínáljuk, melyekből fix áron fogyaszthat.

Meleg ételeink között az autentikus wokban készült ételek ugyanúgy megtalálhatók, mint a modern fúziós ételek, melyeket a tradicionális ázsiai konyha és a ma meghatározó modern ételtrendek ihlettek.

Hideg ételkínáltunk specialitása és büszkesége a tengernyi sushi: hideg és meleg, savanykás és édes, kicsi és nagyméretű…mintha csak Japánban járnánk egy sushi-bárban. Salátáink a thai és a japán konyha klasszikus ízeit varázsolják vendégeink asztalára, a friss tengeri halakat valódi távol-keleti öntetek savanykás, kissé csípős jellege teszi igazán ázsiaivá. A szalagon az édességeink remekül kiegészítik a tradicionális fogásokat; a pudingok, habok, levesek, a japán gasztronómia meghatározó elemei. Ezek legfőbb és markáns alkotóelemei a kókusz, a mangó, valamint a vörös bab.

Szeretnél többet megtudni rólunk?

Cikkek rólunk
Wasabi lexikon
Gyakran ismételt kérdések

Rólunk


Kosaram

A kosarad üres.