Wasabi - Running Sushi & Wok Restaurant

Bejelentkezés

Hoppá, valami kimaradt:(

Hibás email cím vagy jelszó!

NEW! WashWax
Jelenleg a debreceni oldalon vagy. Váltás budapest-re »


Teppanyaki

RUNNING SUSHI&WOK

Teppanyaki

Teppanyaki

A'lacarte

ÉTLAP / ITALLAP

Daily menu

Napi menü
Születésnapod vagy névnapod lesz?

Még többet adunk Születésnapodra!

Vendégünk vagy egy vacsorára éttermünkben*

50% vagy akár 100% kedvezményt adunk a korlátlan menüd árából, ha nálunk ünnepeled a névnapodat vagy a születésnapodat.


Születésnapi kedvezmény

Kizárólag regisztrált (egyszerű és segítünk ha szükséges!), érvényes Wasabi Club kártyával rendelkező vendégeinknek.

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. Személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Születésnapodon tudod felhasználni, valamint előtte és utáni 6.napig foglalható.

Hogyan számolj? Ha a születésnapod után használod fel a kedvezményt ...ez lesz az origo...Ha hétfőn van a születésnapod- kedd az első nap-szerda a 2.,csütörtök a 3.,péntek a 4.,szombat az 5. és vasárnapig a 6. nap eddig tudod felhasználni a születésnapi kedvezményt- Ha előtte használod fel -előtte keddig tudod igénybevenni.

Más kedvezmény ez alkalommal nem vehető igénybe. A korlátlan ételfogyasztás idejét az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk. A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is, hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget.

Születésnap esetén a Szépvölgyi úti Wasabiban vagy a debreceni Wasabiban 1 születésnapos + 1 fő esetén 50%, 1 születésnapos + 3 fő esetén 100% kedvezményt adunk a születésnaposnak a korlátlan running sushi menü árából. A +1 és + 3 főbe gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes,ha a +1 fő vagy a +3 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt.
Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.

Névnapi kedvezmény

Kizárólag beregisztrált, érvényes Wasabi Club kártyával rendelkező vendégeinknek.

Az akcióra meghirdetett étteremben az alábbi feltételekkel adhatjuk. A személyazonosság helyszínen történő fényképes igazolásával, kizárólag előzetes asztalfoglalással vehető igénybe. Más kedvezmény ez alkalommal nem érvényesíthető. A korlátlan ételfogyasztás idejét az asztalfoglalások függvényében biztosítjuk.

A változtatás, módosítás jogát fenntartjuk mint ahogy azt a jogot is,hogy ünnepnapokon és munkaszüneti ünnepnapokon valamint az általunk meghatározott alkalmakkor és időszakokban nem garantáljuk ezt a lehetőséget. A névnapi kedvezmény a Mom Park Wasabiban vagy a debreceni Wasabiban 1 névnapos+1 fő esetén 50% kedvezményt adunk a névnaposnak a korlátlan running sushi menü árából. A +1 és + 3 főbe gyerekek 0-12 év között nem számolhatók bele. A kedvezmény csak abban az esetben érvényes,ha a +1 fő vagy a +3 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén hívja a kedvezményben résztvevő éttermünket.


Asztalfoglalás sajnos nem lehetséges.Éttermeink házhoz szállítanak, valamint elviteli pontként működnek. Ajándékutalvány (voucher) vásárlása online is lehetséges. Kérjük minden esetben a honlapunkról rendeljen - így valóban éttermeinket támogatja.

Vigyázzunk egymásra!

#hálásanköszönjük❤️ #wasabicsapat


*Születésnapodra A szépvölgyi úti vagy debreceni étteremben 1+1 fõ esetén 50%, 1+3 fõ esetén 100% kedvezményt adunk a korlátlan running sushi menüd árából.

*Névnapodra a A MOM parki vagy debreceni étteremben 1+1 fõ esetén 50% kedvezményt adunk a korlátlan running sushi menüd árából.

*A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. A gyerekek 0 és 12 év között nem számolhatók bele a +3, illetve a +1 főbe.

* A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha a +1 fő is korlátlan running sushi menüt fogyaszt.

* A születésnapi és a névnapi kedvezmény igénybe vétele regisztrációhoz van kötve a wasabi club card-al